Tamplarie PVC!
Profile PVC!
Geam termoizolant!
Feronerie!
Accesorii!
 
 
 
INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE
 

     Anual, se vor verifica funcţionalitatea şi manevrabilitatea mecanismelor fine din compunerea feroneriei şi se vor gresa cu ulei.

     Se verifică etanşarea dintre toc şi cercevea şi se înlocuiesc eventualele garnituri deteriorate. Se verifică sistemele de drenaj şi se îndepărtează murdăria care astupă deschiderile şi se strâng şuruburile mânerului.

     În cazul apariţiei unor defecte care fac imposibilă funcţionarea în siguranţă a sistemelor, se recomandă intervenţia specialiştilor noştri.

     Pentru curăţarea geamului şi a profilelor se va folosi apă, detergent sau degresant, dar nu alcool tare sau diluanţi. Praful se şterge cu o cârpă moale şi uscată, fiind contraindicată ştergerea suprafeţelor cu cârpe unse cu ulei, petrol.

     Pentru a evita defectarea sistemelor, nu atârnaţi obiecte de canat, nu forţaţi deschiderea canatelor mai mult decât permite poziţia de montaj şi nu introduceţi obiecte între ramă şi canat.

     Pentru evitarea accidentelor, luaţi notă de următoarele pericole : pericol de strivire între ramă şi canat la închiderea sistemelor, pericol de cădere prin fereastra deschisă, pericol de lovire cu canatul mişcat de curenţii de aer.

.:: NET Romania ::. furnizeaza solutii complete de vanzare cu ajutorul internetului!
Copyright © 2005 Romvelia Construct. Toate drepturile rezervate
eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, Gealan, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!
Contact! Despre noi! Sfaturi practice! Angajari! Contact! Formular! Sisteme de rate!