Tamplarie PVC!
Profile PVC!
Geam termoizolant!
Feronerie!
Accesorii!
 
 
 
GEAM TERMOIZOLATOR
 

     Calitatea acestuia este hotaratoare intr-o fereastra deoarece pierderea caldurii se face in proportie de cca. 40% prin aceasta din totalul de pierderi de 85% al casei.

     O foaie de geam pierde 90% din caldura; 2 foi de geam care alcatuiesc un geam termoizolator pierd 50%, deci inca foarte mult.

     Noi utilizam geam termoizolator ( geam termoizolant ) - termopan, unde una din foi este cu depunere LOW E (o pulbere de argint care face ca foaia de geam sa aiba o izolare termica superioara, pierzand numai 10%) care in total pierde doar 20% din caldura. Sticla LOW E actioneaza ca o bucata de tabla pusa in spatele caloriferului, reflectand 90% din caldura spre interiorul camerei.

     Acest tip de geam este foarte bun iarna: daca afara sunt -10C, iar in casa +20C, pe un geam termopan obisnuit vor fi doar +9C in timp pe cel cu LOW E vor fi +17C. Diferenta este substantiala!

     Izolarea fonica la geamul 4-16-4 mm este 31 dB. Daca doriti o izolare fonica mai mare va propunem geam 6-14-4 mm, 8-12-4 mm, 8-10-6 mm, duplex 4.4.0, 38-12mm, dar cu diferente de pret. DIN-ul german prevede izolare fonica de 36dB, care se realizeaza cu sticla duplex 4.4.0, 38-12-4mm, foaia de 4mm fiind LOW E, iar intre foi se introduce un gaz greu - Kripton.

.:: NET Romania ::. furnizeaza solutii complete de vanzare cu ajutorul internetului!
Copyright © 2005 Romvelia Construct. Toate drepturile rezervate
eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, Gealan, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!
Contact! Despre noi! Sfaturi practice! Angajari! Contact! Formular! Sisteme de rate!